Доколку сакате дополнителна ЗАРАБОТКА пријавете се да бидете НАШ член!

~ Ќе работите со еден успешен ТИМ кој ќе Ви ги даде сите насоки и поддршка како со кратки и лесни чекори да заработите и да бидете што поуспешни во овој бизнис кој нема лимит.
~ Бесплатна обука лично од Бисерен директор во компанијата !!
оставете го Вашиот контакт во порака.
  • Внесете име и презиме.
  •